Lunch Amsterdam


Ontdek Lunchcafé Blom, voor een middag gezellig genieten

In het bruisende hart van Amsterdam vind je Lunchcafé Blom, een gezellige plek om met je vrienden en familie te genieten van een middagmaal. Met een uitgebreid à la carte menu en vriendelijke bediening weet dit lunchcafé telkens weer het verschil te maken. De tafeltjes met comfortabele stoelen trekken dan ook zowel toeristen als locals aan voor een snelle hap of uitgebreide lunch. Lunchen in Amsterdam staat voor even ontsnappen aan de drukte en op adem komen met een heerlijk maal. Heb jij zin om Lunchcafé Blom te ontdekken? Hier vind je alvast enkele leuke tips om je dagje uit helemaal af te maken!

Dagje uit met de familie met een lunch bij Blom

Heb je een dagje Amsterdam gepland met de familie? In de Nederlandse hoofdstad is er voor zowel jong als oud heel wat te beleven. Ga lekker struinen door de winkelstraat voor een ochtend shoppen met het hele gezin. Honger gekregen? Dan spring je toch even binnen bij Lunchcafé Blom! Gelegen in de winkelbuurt is dit de ideale plek om uit te rusten en samen te genieten van een familielunch. In de zomer ga je voor een fris Toscaans broodje, terwijl je in de winter oplaadt met een kom soep. Heb je terug energie? Dan zet je je dag voort met bijvoorbeeld een fijne wandeling aan de grachten.


lunchcafeblom-02 lunch amsterdam
de_dam-amsterdam-01 lunch amsterdam

Maak er een weekend van!

Een dagje Amsterdam is zo voorbij. Veel toeristen kiezen er dan ook voor om er een weekendje van te maken, zodat je het meeste uit je bezoek haalt. Ga naar Madame Tussaud’s voor een namiddag vertier of wandel rond op de Dam met het Nationaal Monument, een populaire plek voor een selfie. Met het Lunchcafé Blom op een steenworp afstand heb je een perfecte locatie om nadien voor een lunch of hapje met drankje te gaan. Een weekend Amsterdam verkennen is dan ook pas echt fijn met heel veel lekker eten en samenzitten met je vrienden of familie. En omdat je bij Lunchcafé Blom zowel een snelle hap als een uitgebreide lunch vindt, haal je het meeste uit je weekend.

Alleen het beste voor jouw vrienden en familie

Geen tijd voor een weekend weg met je vrienden of familie? Maak een reservering bij Lunchcafé Blom om daar te genieten van een uitgebreide lunch met de hele groep. De eigenaars zorgen voor een grote tafel waar je met z’n allen aanschuift, voor een middag eten, lachen en bijpraten. Met het à la carte menu is er voor jong en oud wat lekkers te vinden. De vriendelijke en snelle bediening doet de rest. Met de kraakverse ingrediënten maakt de chef in de keuken het verschil, voor een gezellige lunch met klasse.


Een bijzondere dag verdient een lunch in stijl

Voor sommige momenten in het leven maak je graag wat extra tijd. Een verloving, trouw of geboorte horen daar zeker bij. Voor deze gelegenheden ga je op zoek naar een bijzondere plek om een namiddag samen te vieren met je geliefden. Bij Lunchcafé Blom staat de gepersonaliseerde aanpak voorop. Ons personeel denkt dan ook graag mee na hoe ze jouw dag net dat tikje meer kunnen geven. Wil je graag lekker lang tafelen? Of heb je maar even tijd voordat je verder gaat naar het trouwfeest? Wat je wensen ook zijn, Lunchcafé Blom maakt er werk van. Met een smakelijke lunch in een aangenaam decor vier je samen je bijzondere dag. Ga nog voor een glaasje bubbels of een speciale taart om je lunch helemaal af te maken.

Laat je gasten het beste van de Nederlandse keuken ontdekken

Amsterdam is een geliefde plek bij toeristen over de hele wereld. Met een mix van cultuur en vertier valt er dan ook heel wat te beleven in deze bruisende stad. Heb je buitenlands bezoek dat graag de Nederlandse keuken wil leren kennen? Neem ze mee voor een middagmaal in Lunchcafé Blom. Met ingrediënten van Nederlandse bodem van superieure kwaliteit, tovert het keukenteam elke dag weer de lekkerste gerechten op tafel. Zowel je bezoek als jij genieten zo van een middag heerlijk tafelen. Met plek voor zowel grote als kleine groepen, is er steeds wel een tafeltje te vinden.


480x640-01 lunch amsterdam
geitenkaas lunch amsterdam

Smaakvol lunchen doe je bij lunchcafe Blom!

Nieuwsgierig geworden naar meer? Neem een kijkje op onze website https://www.lunchcafeblom.nl/ voor meer informatie. Ons personeel staat je graag bij met al je vragen voor een gepersonaliseerde lunch. Met ons dagvers aanbod en onze persoonlijke aanpak maken we elke dag het verschil. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via telefoon om vandaag nog te ontdekken wat we voor je kunnen doen. Van kleine tot grote groepen, bij Lunchcafé Blom zit je goed voor een ontspannende middag in hartje Amsterdam.


Neem contact met ons op om te reserveren.

Tot ziens bij Lunchcafé Blom.